Bosbouwwerken

Bent u particulier, een openbare dienst of heeft u een bedrijf? We hebben alles in huis om uw bosbouwwerken professioneel en veilig uit te voeren.

Het bos, de natuurlijke leefomgeving voor planten en dieren.

Een gewaardeerde leverancier van hout en andere hulpbronnen. Een plek waar we tot rust komen.

Om de gezonde ontwikkeling ervan te stimuleren, hebben bomen en bossen regelmatig een grondig onderhoud nodig. Van bomen snoeien en rooien tot het verwijderen van de boomstronken. Zowel collega’s, natuurinstanties en overheden rekenen daarvoor al jaren op onze deskundige hulp. U ook?

Laat als particulier, bedrijf of overheid uw bomen en bos deskundig beheren.

Kies voor de professionele aanpak van VOSCO en vraag gerust naar onze referenties. VOSCO doet u de bomen én het bos weer zien. Zullen we daar eens een boom over op zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie.

Welke werken nemen we u graag uit handen?

  • Ontbossingen
  • Verwijderen van boomstronken
  • Bouwrijp maken van terreinen en bouwpercelen
  • Afvoeren van groenafval

Ons machinepark?

Voor elke klus zetten we de juiste en meest geschikte machines in. We laten niets aan het toeval over. Dat is efficiënt en veilig werken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Onze totaalaanpak zorgt ervoor dat élk grondwerkproject slaagt. Dankzij onze persoonlijke & directe aanpak wordt & élk project, klein of groot, tot in de pu(n)tjes besproken, opgemeten, ontworpen, opnieuw besproken en daarna succesvol gerealiseerd.